torsdag 30 april 2009

Livet på söder

Varit ute hela dagen idag med Jessica, vi har alltid super kul, imorrn skall vi ut och göra stan osäker. Idag så tänkte vi åka till södermalm och bruncha lite.. vi hitta ett ställe som hette cafe 91, helt okej ställe, god mat! Satt där och tog det lugnt, prata om allt! Sen gick vi vidare, hitta en bar som vi tog en kaffe på.. vid medborgarplatsen.. Strålande väder, fint humör! allt var perfa, och ebba var så snäll hela tiden.. Sa inte så mkt, titta runt på folk som gick förbi, om hon inte sov förståss. Ikväll e det majbrasa i huddinge, vi skall nog på fatburen och ta en öl o kanske käka nått, sen blire väl o se på lite eld.. Varit ett jävla hallå här hemma igår, men det så ni, era nyfikna jävlar, tänker ja inte berätta om =) tss..
Sitter vid Joels dator, han e nere i duschen, sitter o dricker på min öl...muuums... inte ofta man kan ta en öl inte, inte precis som att de e viktigt, men jäävligt gott. så man passar på lite nu när hennes pappa tar hand om henne, snäll som han är min lilla gulliplutt!
Satt hemma vid Jessica ett tag efter våran tur på stan, mycket trevligt. Andre höll i Ebba, BILDBEVIS FINNS! :P
Hör hur oskar och ebba leker nere i köket, älskar dom! Så får vi se vem som stannar hemma vid ebbisen =)
nu kom en halvnaken Joel och börja yra som fan, musik o graj :p Blir nog bara att han o jag drar ner till fatburen och knäcker en bira...
Oj som det kommer snackas i det där Slite... Erica dricker öl... patetiska jävlar... GET A LIFE..
Jaja, det man inte har och önskas ha, snackar man ju om...
Naj, e velle dags o göre si i ordning ! Annars blire väl stojj o stim om att ja e seg och en kärring! haha
Menne ja skriver om mitt intressanta liv imorrn tror jag nog :p
Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar