lördag 11 april 2009

Ebbas Dag !


Idag har det varit Ebbas dag hela dagen ! Vi har nänmligen haft dop idag. det var helt underbart mysigt. Hela släkten var där, och mina vänner. Dom närmaste. Min pappa.. Ole.. han fick typ sitt lilla damp ryck imorse, han trodde vi skulle komma för sent. 11:40 skulle han hämta oss, men va fan, dom kan nte precis börja utan oss lixom. Men vi kom iaf iväg, glömde nappen och nycklarna till lokalen. Segt, då börja juh mamma stissa utav helvete också.. så dom två är sååå jobbiga under press. Så det var tråkigt att dom skulle få en på dåligt humör. Men hur som, vi gick in i kyrkan, kändes som ja o oskar skulle gifta oss, vi visste inte hur vi skulle gå in, in i värsta takten eller gå normalt eller vad! Men det fixa sej, så stod vi där framme, och prästen prata lite om Ebba och stora syster Embla =P Det var så mysigt.. Sen stod hennes faddrar där framme med, men mamma fick hålla i henne.
Min moster AnnBritt sjöng, sång till friheten, det var sååå vackert, tack annbritt.
Men allt var så fint vi åkte till lokalen där vi bjöd på potatis sallad och kalkon ^^ Sen hade bettan gjort sin as goda maräng tårta. FATTA GOTT DET ÄR ELLER, och vi har en hel plåt här hemma. Men den kommer vi aldrig orka äta upp. Sen fick vi med oss köttet hem med, fan va dyrt det är att ha dop då, helt galet ^^ Men pappa sponsra oss faktiskt.. lite iaf. tack pappa.
Ebba fick en massa underbara presenter. Hon tackar så gott för allting. Hon blev så glad så. Orkar faktiskt inte skriva allt hon fick. Men det var mycket fint! Eller, allt var fint!
Så vi e lite trötta idag, tidig morgon och full rulle hela tiden. Vi somna i sängen när vi kom hem. en liten stund. Men sen väckte mamma mej, då blev familjen Olsson bjudna hem till dom på Grillning imorgon kväll. Fläskfilé, majskolvar, lök, potatis sallad. MUMS! Och det tackar vi inte nej till såklart. Så vi skall ta en promenad upp till närs imorgon till Ebbas Mumma! Skall bli kul.
Nu skall familjen i huset se på film, så det orkas inte skriva mera. Men ja slänger upp en bild på Ebba =) Måste juh visa hur fin hon var. Hon hade samma rosa klänning på sig som jag hade när jag döptes. Men i kyrkan hade hon juh såklart min dop klänning på sig. Men efteråt =) dåså.

Ha de bra.. chili...
Älskar Mest <3

3 kommentarer: